~~~~~~onze tuin op NUMMER 66~~~~~~

Mijn foto
Ik woon op het Noord-Limburgse platteland, waar ik op zolder mijn Ateljee heb. Daar krijgen mijn ideeën vorm. Ik snuffel graag op rommelmarkten en in kringloop winkels. Brocante en vintage, hebben mijn voorkeur. Ik maak met liefde, van oude waardeloze spullen, weer een mooi gebruiks of decoratief voorwerp. Maar ook van alles wat groeit en bloeit, daar kan ik intens van genieten !

dinsdag 11 mei 2010

MOESTUIN

8 opmerkingen:

 1. Hoi Thea,

  Dat worden straks weer allemaal lekkere verse groenten op je bord! En wat smaakt vers lekker!!! Maar eerst nog werk aan de winkel.

  Ik spreek uit ervaring want ik heb ook een jaar een moestuin gehad...het was meer onkruid dan moes...dus ik koop mijn groenten weer!
  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoy Thea,,ik heb tomaten gezet,ben benieuwd of het wat word,er zijn ook nog slakken, en die eten ook vanalles.

  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hay Thea,

  Wat spannend zo'n moestuin!
  Nu is het niet zulk mooi weer, dat zal toch wel invloed hebben?

  Doegiesssssssssssss,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your kitchen garden is looking good Thea.

  It's so cold here. We had a frost last night so I fear for my lovely strawberry bed - I should have put fleece over them.

  Jeanne
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk he zo'n moestuin, ben nu voor het eerst ook vanzelf aan het kweken geslagen, basilicum en tomaat, lavendel en uitjes heerlijk!!!
  Wens je fijne dagen,
  groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thea, het gaat goed met m`n stekje, hij is zelfs al een halve cm. gegroeid. Maar door het koude weer, gaat het wel erg langzaam. De komkommer en courgette`s zijn bevroren, dus daar moeten nieuwe in. Ik weet het, altijd wachten tot de ijsheiligen geweest zijn, dus morgen mag het. Wel vandaag de tomaten buiten gezet. Moet kunnen. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt mij heerlijk,groenten uit eige tuintje,maar het is zo`n werk om de ongedierte weg te houden en ik heb er de ruimte niet voor,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, ik vind het heel erg leuk als je een reactie achterlaat.
Lieve groetjes van Thea
Helaas krijg ik veel spam...vandaar tijdelijk weer de woordverificatie.